ContourDesign Shuttle Forum

User forums for Contour Design ShuttlePROv2, ShuttleXpress and the original ShuttlePRO
* Login   * Register
*

Search Help, Settings, FAQs


All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 16, 2017 12:56 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 16, 2017 12:42 pm
Posts: 2
I running the most recent version of Contour's software and yet my Shuttle Pro 2 is recognized as a Shuttle Pro. Very disturbing, considering that it precludes the use of the six of the shortcut buttons on the Shuttle Pro 2.


Report this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 13, 2017 12:45 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 13, 2017 12:43 pm
Posts: 1
I have the same problem. Is there a fix for this issue?


Report this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 22, 2017 3:36 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 22, 2017 3:22 pm
Posts: 3
Same problem here, any word on this? Looks like everyone with this issue is being ignored on this forum. I'm going to send this piece of junk back if I don't hear something soon. Thanks!


Report this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 29, 2017 10:26 am 
Offline

Joined: Fri Dec 29, 2017 9:46 am
Posts: 2
Same problem here. No solution?


Report this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 30, 2017 8:44 am 
Offline

Joined: Fri Dec 29, 2017 9:46 am
Posts: 2
Look at MAC OS high Sierra driver installation https://www.contourdesign.com/support/product-support/


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
It is currently Sat Jan 20, 2018 2:34 pm