ContourDesign Shuttle Forum

User forums for Contour Design ShuttlePROv2, ShuttleXpress and the original ShuttlePRO
* Login   * Register
*

Search Help, Settings, FAQs


All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Windows 10 Questions
PostPosted: Mon Aug 28, 2017 11:38 am 
Offline

Joined: Wed Jul 21, 2010 2:11 pm
Posts: 3
I had some trouble with BSODs after installing my shuttleprov2 on Windows 10 Pro 64bit. Yes, I did read the sticky on using the shuttle with Windows 10.

My problem was when I "hid" the shuttle icon, and the shuttle was not connected, I would get the BSODs intermittently (concurrent with an intermittent appearance of the icon or a blank space where the icon should be). A mouse over this space revealed "shuttle engine not running" which was correct because the shuttle was not connected. When I uninstalled the contour driver all returned to normal - no BSODs.

So...my questions are:

1. Does the shuttle need to be connected all the time to the system to prevent this or...
2. Does the shuttle icon need to be visible in the system tray all the time to prevent this.

I hope this makes some sense.

All info appreciated.

_________________
"In theory there is no difference between theory and practice, but in practice there is."


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
It is currently Fri Dec 15, 2017 10:03 am